Direct naar content
0342 - 40 41 32 info@pzn.nl
 • Duurzaamheid
 • BENG
 • Projecten
 • Kennisbank
 • Vacatures
 • Service & onderhoud

  Diensten

  Partner voor service en onderhoud van zonwering

  Mogen wij uw projectzonwering leveren en installeren, dan blijven we u uiteraard van dienst als partner voor service en onderhoud. Met onderhoud door de specialist houdt u de zonwering in topconditie en voorkomt u onverwachte gebreken. Mocht er een storing aan de zonwering optreden, dan lossen we dit snel en vakkundig op.

  Onderhoud projectzonwering

  Hoe ziet het onderhoud van projectzonwering er precies uit? En kan PZN mij hierin faciliteren? Dit zijn terechte vragen die komen kijken na of wellicht al voorafgaand aan de aanschaf van zonwering. Het belangrijkste onderhoud is het jaarlijks nalopen van alle bewegende delen van (rits)screens, uitvalschermen of knikarmschermen. Ook controleren we hierbij de afstelling van alle onderdelen, zodat de zonwering effici├źnt en correct blijft werken.

  Onderhoud of service nodig?

  Hugo Top

  Specialist projectzonwering

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Contact

  Schoonmaak projectzonwering

  Een ander belangrijk onderdeel om uw projectzonwering in topconditie te houden is het regelmatig reinigen. De zonweringsdoeken van PZN zijn geïmpregneerd, waardoor vuil zich moeilijk aan het oppervlak hecht. Laat uw projectzonwering altijd reinigen door een professional, zodat de juiste middelen en werkwijze gehanteerd worden.

  Storingen projectzonwering

  Onderhoud en reiniging zijn dus belangrijk om storingen te voorkomen. Loopt er onverhoopt iets mis met uw projectzonwering, dan staat PZN paraat om de gebreken te verhelpen. Ons servicenummer is 085 – 0712832. We staan garant voor een snelle oplossing bij storingen.