Direct naar content
0342 - 40 41 32 info@pzn.nl
 • Duurzaamheid
 • BENG
 • Projecten
 • Kennisbank
 • Vacatures
 • Advies & calculatie

  Diensten

  Berekeningen als sterke basis

  Wanneer u op zoek bent naar een partner voor projectzonwering, is het belangrijk dat u de juiste kennis en expertise vindt. PZN produceert en levert niet alleen de zonwering voor uw project, maar biedt ook een sterke basis met advies en calculatie vooraf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welke concrete effecten u mag verwachten van de zonwering van PZN.

  Meer weten over onze kennis & expertise?

  Hugo Top

  Specialist projectzonwering

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Contact

  Berekeningen BENG, TOjuli
  en Fc-waarde

  In wet- en regelgeving rondom duurzaamheid zijn allerlei aspecten belangrijk die de invloed van zonwering op energieverbruik en binnenklimaat uitdrukken in concrete berekeningen. Bij PZN hebben we alle expertise aan boord voor berekeningen rondom de BENG-eisen, de TO-juliĀ en de Fc-waarde. Wij werken met de daarbij gebruikelijke rekenmethodes NTA 8800 en ISO 15099:2003.

  Maatwerk inmetingen

  Zowel bij nieuwbouw als bij bestaande bebouwing is het leveren van maatwerk het speerpunt van PZN. Dit realiseren we door de productie en assemblage van uw projectzonwering in eigen hand te houden. In onze eigen fabriek staat maatwerk centraal, op de millimeter nauwkeurig.

  De basis van dit maatwerk kunnen het bestek en/of tekeningen (BIM/3D) zijn. Ook heeft PZN een eigen inmeetservice waardoor ook bij dit onderdeel van projectzonwering de kwaliteit en expertise gewaarborgd zijn. Elk project is uniek en dat mag u ook verwachten van onze werkwijze.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?
  We helpen u graag verder!