Direct naar content
0342 - 40 41 32 info@pzn.nl
 • Duurzaamheid
 • BENG
 • Projecten
 • Kennisbank
 • Vacatures
 • De voordelen van ons Veozip screendoek

  Bij PZN ritsscreens en solar-ritsscreens kunt u kiezen voor Veozip screendoek. Dit type screendoek zorgt voor extra effectieve en comfortabele zonwering. Het Veozip screendoek brengt dan ook de nodige voordelen met zich mee. Lees er alles over in deze blog.

  Wat is Veopzip screendoek?

  Om te beginnen is het belangrijk om uit te leggen wat Veozip screendoek eigenlijk is. Veozip is screendoek met een unieke weving die de lichtval perfect breekt en waarmee u tegelijkertijd een goed zicht naar buiten behoudt.

  Veozip behoort tot de best geclassificeerde doeken op de markt. Diverse certificaten onderschrijven de kwaliteit en duurzaamheid van Veozip. Het materiaal is niet schadelijk voor het milieu en de gezondheid.

  Meer weten over onze kennis & expertise?

  Hugo Top

  Specialist projectzonwering

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Contact

  Voordelen van Veozip

  Thermische prestaties

  Veozip screendoek heeft een uitstekende isolerende werking. Hiermee helpt Veozip niet alleen om ‘s zomers warmte buiten te houden, maar ook ‘s winters de kou.

  Alle kleuren Veozip zijn voorzien van een Fc-waarde van 0.11 tot 0.14. Ook bij lichte kleuren zijn de thermische prestaties dus uitstekend. Het bewijs ziet u in onze gelijkwaardigheidsverklaringen.

  Duurzaamheid

  Naast praktische voordelen, zet u zonwering in om de duurzaamheidsdoelstellingen van uw gebouw te behalen. Zonwering draagt bijvoorbeeld bij aan de BENG-eisen.

  Veozip screendoek maakt uw projectzonwering extra duurzaam. Behalve energiebesparend, wordt uw zonwering met Veozip extra aantrekkelijk voor duurzaamheid. Het doek is namelijk volledig recyclebaar.

  Effectiviteit

  Een prettig binnenklimaat gaat niet alleen over warmte buitenhouden, maar ook over hinderlijk zonlicht afwenden. Met Veozip screendoek wordt de lichtval van de zon perfect gebroken. Dat komt door de unieke weving, die het zonlicht diffuus weerkaatst. 

  Tegelijkertijd heeft het screendoek een openheidsfactor van 3%, zodat er altijd voldoende daglicht binnenkomt en een opgesloten gevoel voorkomen wordt.

  Certificering en kwaliteiten Veozip

  Veozip bezit een aantal unieke kwaliteiten op het gebied van milieu en gezondheid. Het screendoek bevat bijvoorbeeld geen ftalaat en is daarom veilig voor de gezondheid en het milieu. De Greenguard Gold certificering onderstreept dit.

  Veozip is volledig recyclebaar en is voorzien van een Gecontroleerde Gelijkwaardigheidsverklaring. Bovendien heeft Veozip een FDES (een milieu- en gezondheidsverklaringsbijsluiter).

  +50 jaar ervaring

  Topkwaliteit zonwering

  Alle technische kennis in huis

  Kiest u ook voor Veozip screendoek?

  Wilt u profiteren van alle voordelen van Veozip screendoek? Kijk dan eens naar de ritsscreens en solar-ritsscreens van PZN. Onze ritsscreens produceren we in onze eigen fabriek in Nederland. Daarbij voorzien we onze ritsscreens als optie van Veozip screendoek.

  Natuurlijk is de productie niet de eerste stap. We beginnen met gedegen advies en calculatie. Samen met u gaan we op zoek naar het ideale ritsscreen met Veozip screendoek.

  Advies zonwering met Veozip screendoek

  Wilt u meer weten over onze Veozip screendoek of de mogelijkheden voor uw project bespreken? Laat het ons weten en wij geven u graag advies.

  Andere updates uit onze kennisbank

  Naar de kennisbank

  Benieuwd naar de mogelijkheden?
  We helpen u graag verder!